Om Kombiner.dk

Vi er et engrosfirma, der designer bæredygtige produkter specielt udviklet til vuggestuer, børnehaver, skoler, SFO’er og andre offentlige og private institutioner. Vi lever naturligvis op til kommunernes krav om indkøb (nicheleverandør/delydelsesreglen) eller find os i Truetrade hvis vi har en aftale med netop din kommune.  Kontakt os hvis du er i tvivl om du må handle med os eller ej.

Vi har tænkt i glade farver, former og skønne materialer, der ikke kun er en fryd for øjet for både børn og voksne, men også i rengøringsvenlige, slidestærke og bæredygtige materialer. Vores primære og faste sortiment er vores PVC-fri plastflet kurve produceret i genbrugsplast som findes i 6 farveskalaer (rød, lilla, blå, grøn, beige og sort). Derudover har vi også fast sortiment af børnekufferter, affaldssorteringssystemer, plakater, rammer og tæpper & puder.  Vi er lagerførende med alle vores produkter, og de kan leveres fra dag til dag og genbestilles år efter år – nem, hurtig og billig løsning.

Desuden bestræber vi os på at producere vores produkter i så meget genbrugs- og naturvenligt materiale som muligt. Alle vores plastflet kurve er håndflettet i genbrugsplast og er 100% PVC- fri. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du søger en helt bestemt kurv, opbevaringsløsning eller andet til netop din institution – så vi i fællesskab kan udvikle denne.

Det vigtigt for os at genbruge emballage, så vi undgår at smide gode kasser ud. Derfor kan du opleve, at der kan stå noget på kasserne som ikke direkte tilhører Kombiner.dk.

Alle vores leverandører underskriver vores “code of conduct”, som blandt andet sikrer, at der ikke gøres brug af børnearbejdskraft samt at deres ansatte alle arbejder under ordnede forhold. Vi fremsender gerne en kopi af vores “code of conduct” efter ønske.

Vi kommer gerne forbi ganske uforpligtende og fremviser vores sortiment.

EAN-faktuering

Alle vores kurve:

  • Produceret i genbrugsplast & PVC-fri
  • Rengøringsvenlige & slidstærke
  • Støjreducerende

Alle vores produkter:

  • Bæredygtige materialer
  • Udviklet til institutioner
  • Produktion med socialt ansvar

Vi kan:

  • Fremsender EAN-faktura
  • Rammeaftale & nicheleverandør til det offentlige
  • Konkurrencedygtige priser
EAN-faktuering